diumenge, 12 de novembre del 2023

Celebrat el 12è Aplec de la Sardana Vila d'Alguaire

El passat 2 de setembre hem celebrat el 12è Aplec de la Sardana Vila d'Alguaire.

Enguany la pluja, tant desitjada, ha volgut fer-se present i ens ha obligat a traslladar la ballada a l'interior del Casal.


Les autoritats, reprentants de les institucions que ens donen suport, també han participat a l'aplec. Ens hi han acompanyat la Vicepresidenta 2a de la Diputació de Lleida, la Il.lma. Sra. Sandra Castro Bayona  i la Il·lma. Sra. Imma Roca Vidal, alcaldessa d'Alguaire.


Enguany ha estat un aplec molt especial perquè celebràvem els 25 anys dels Amics de la Sardana d'Alguaire i paral·lelament als actes de l'aplec hem inaugurat una exposició plena de records.En la ballada de tarda hem comptat amb la Cobla Vents de Riella i a la ballada de nit els intèrprets han estat la Bellpuig Cobla.
A les postres hem tingut també pastís d'aniversari. Ha fet els honors de bufar les espelmes el Josep M. Roig, president de l'agrupació entre els anys 2008 i 2013 juntament amb la preseidenta actual, Ester Llovera. El Manolo Soldevila, primer president de l'associació no ha pogut assistir a l'acte per un compromís familiar.Havent sopar, no hi ha faltat el tradicional sorteig de productes de la terra cedits pels productors locals. Volem agrair els 30 lots de fruita,  figues o d'oli, a més de les figues de postre a:

  • Josep Mª Agustí
  • Lladanosa Casals
  • Grup Català
  • Olis de Malpartit
  • Vicent Moreno
  • Fruites Garrié

Podeu veure tot el recull de fotografies a l'album 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada