dimecres, 21 d’agost del 2019

XV Volta comarcal Sardanes a la Fresca

El passat 12 de juliol Alguaire acollia una nova edició de la Volta Comarcal de Sardanes a la Fresca que organitza el Consell Comarcal del Segrià, que ja n'és la quinzena.

La Plaça la Sardana s'omplí de múltiples colors, els de les samarretes de les diferents colles sardanistes que participen en aquesta edició: Amics de la Sardana d'Almacelles, Agrupació Sardanista d'Artesa de Lleida, Grup Sardanista Balàfia de Lleida, Grup Sardanista de l'Associació 50 i Més d'Alcarràs, Agrupació Sardanista Germanor de Torrefarrera, Agrupació Sardanista de Puigverd de Lleida, Grup Sardanista 27 d'abril de Lleida, Escola Sardanista de Torres de Segre, Grup Sardanista Ixmucané de Lleida i Dansaires del Pi d'Alpicat a més dels Amics de la Sardana d'Alguaire. Gran quantitat de veïnes i veíns del poble van particpar també de la vetllada.

La Cobla Lo Castell de Bellpuig va ser l'encarregada d'interpretar les 9 sardanes de la ballada. Els incansables dansaires no van parar de ballar ni tan sols a l'estona del descans, en què van gaudir amb la sardana curta.

L'acte va comptar amb la presència de l'Alcalde d'Alguaire, Antoni Perea i del President del Consell Comarcal, David Masot.

En acabar la ballada vam compartir un sopar a la fresca amb entrepans de pernil, beguda i nectarina de postres.











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada