dissabte, 3 de novembre del 2018

8è Aplec de la Sardana



L’Aplec és la festa del sardanisme a cada poble i en el nostre cas hi posem tota la il-lusió i l’esforç perquè tots els que hi assisteixin se n’emportin un bon record. Enguany hi hem incorporat novetats, pensades especialment per donar el màxim protagonisme a la sardana, hem reduït el temps de sopar i hem incorporat el concurs de sardanes revesses, a més de l’exhibició de punts lliures i el concurs de colles improvisades.
Hi participa també el grup de batuca Petebé.
Hem volgut que sigui una gran festa i esperem us n'hàgiu endut un bon record!
Moltes gràcies a tots per acompanyar-nos.


A la ballada de tarda, la Cobla Vents de Riella, que ens acompanya des de fa molts anys a les festes sardanistes que precediren els aplecs i que és també una cobla innovadora. Recentment han endegat un projecte molt interessant “Havaneres amb cobla” pel qual els desitgem molts èxits!







A i a les postres gaudim de l'animació del grup de Batuka Petebé!



Nombrosos lots de regals de productes de la terra, a punt per sortejar.


Agraïments a les persones que han col·laborat amb els Amics de la Sardana, ja sigui des de la junta o com a monitores.




Com diuen en la seva web la cobla Contemporània és fa de la sardana una festa. Amb coreografies, confeti, barrets, escuma, globus...animen fent gresca i xerinola amb l’ànim constant d’innovar. La música sempre és el fil conductor amb el qual engresquen a tot el públic. Components i col·laboradors de la Contemporània agafen les partitures musicals més conegudes, les arrangen a ritme i tempo característics de la sardana i les interpreten amb els instruments més singulars del país.





Ens acompanya la Colla Dolç Infern de Lleida, formada per dansaires a partir de 18 anys, és la colla gran de les cinc colles del Grup Sardanista Montserrat.
Actualment, la Colla Dolç Infern competeix al Campionat de la Terra Ferma i al Campionat Bàsic de Catalunya i any rere any n’obté excel·lents resultats.
Ens ofereixen una exhibició en la modalitat de punts lliures

Participaren també en aquesta exhibició la colla Merlinets, els dansaires més petits de la nostra agrupació. I la colla Flor del Segrià, que per tercer any consecutiu participa representant a Alguaire al Campionat de colles de la terra Ferma.
























Podeu veure més fotos clicant aquí


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada