diumenge, 1 de juliol del 2018

Sardana per la Llibertat i Aplec a Banyoles.

Els Amics de la Sardana d'Alguaire hem participat en aquest acte inoblidable que ha estat la Sardana per la Llibertat.
De fet ja fa uns dies que ho preparàvem perquè juntament amb la federació Sardanista de les Comarques de Lleida i l'ANC-Alguaire vam tenir clar que hi havíem d'organitzar un autocar.  El Grup Sardanista Balàfia es va unir també a la proposta. Finalment 56 sardanistes cap a Banyoles, tot un èxit!!
Vam sortir de bon dematí per arribar a temps de situar-nos, dinar tranquil·lament  i participar a l'Aplec que començava a les 4 de la tarda. Allí ens vam aplegar amb els Amics de la Sardana d'Almacelles i els d'Alcarràs que també havien vingut en un autocar.

A les 7 de la tarda, amb la ballada finalitzada puntualment, ens vam dirigir al tram que ens havíem apuntat. Després de caminar un parell de quilòmetres vam arribar al lloc. Instal·lada la cobla mecànica conectada a la ràdio podíem rebre el so en perfectes condicions. L'acte va ser molt emotiu i es va desenvolupar amb la participació des de Brusel·les amb missatges de Lluís Puig i de Meritxell Serret, a continuació la lectura del manifest i finalment la ballada de la sardana Somni i de l'estrena feta per l'ocasió de la sardana Veent d'Octubre.
Satisfets i cansats, vam menjar l'entrepà de botifarra i a emprendre el viatge de tornada.
Fotos: Josep Ma Roig, Enriqueta Puñet, Dolors Sansa.Miquel Bisart.
Video Manolo ArroyoCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada