diumenge, 22 d’octubre del 2017

Correllengua a Alguaire

El dissabte 14 d'octubre hem celebrat a Alguaire la gran festa del Correllengua.


2a Gimcana per la Llengua
Amb una nombrosa participació: tretze equips i més de 60 participants, que han superat totes les proves i s'han divertit d'allò més. 
Comencem a la plaça de l'Església on la coral Ginestell, després de la seva actuació,  ens posa a provaI entre prova i prova, l'acompanyament de la batucaA la Penya Blaugrana ens toca dibuixar
A la Plaça Sant Faust hem de lletrejar
A la Plaça del Pati fem un galopA la Plaça Peretó confegim paraules 
A la Plaça del Merli resolem enigmes
Berenar literari
Finalment ens retrobem tothom a l'espai Jove el Trull on podem escoltar de la veu del Grup de Lectura dos contes de la Lola Anglada.
Després de la lectura del Manifest i del repartiment de premis berenem, berenar saludable!!

Sopar i actuacions
I ja correm cap al camp municipal d'esports on ens han preparat el sopar i podem gaudir i riure en la companyia del Pau de Ponts, Martina i Nadine amb la col·laboració de Dj Simon.

El nostre agraïment a totes les entitats que ho han fet possible sota la coordinació de la Regidora d'actes culturals i festes, la Gemma Massana: Associació de Dones Merli, Batuca Petebé, Brigada Verda, C.E. Alguaire, Coral Ginestell, Dj. Simon, Escola Teresa Bergadà, Grup de Lectura de la Biblioteca Josep Lladonosa, Lo Treato, Penya Blaugrana i Amics de la Sardana d'Alguaire.


Trobareu un amplíssim reportatge fotogràfic al Face del Manolo Arroyo 
Fotografies: Joan Folguera i Manolo Arroyo


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada