dissabte, 9 de setembre de 2017

El VII Aplec de la Sardana, tot un èxit!!

El dissabte 2 de setembre hem celebrat el setè Aplec de la Sardana Vila d'Alguaire.
En un any molt especial, en què celebrem el bicentenari del naixement de Pep Ventura, creador de la sardana moderna i de la cobla, tal com la coneixem ara, hem gaudit d'un repertori de sardanes balladores. gràcies a les propostes que ens han fet arribar els socis i amics: a la tarda, amb la Cobla Vents de Riella i, a la nit, amb la Cobla Contemporània, ambdues cobles ja habituals al nostre aplec i en les quals confiem per la seva dedicació i professionalitat.

Ens trobem en un moment important, amb la campanya impulsada per la Confederació Sardanista de Catalunya, per aconseguir que la Sardana sigui inclosa en la llista del Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat de la UNESCO; entre tots hem de fer-ho possible!

Els Amics de la Sardana d'Alguaire volem agrair a tots aquells que ho heu fet possible:
- Als patrocinadors i col·laboradors: Ajuntament d’Alguaire, Diputació de Lleida i Institut d’Estudis Ilerdencs, Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Confederació S ardanista de Catalunya i Federació sardanista de les Comarques de Lleida, Coordinadora d’Aplecs de la Sardana de les comarques lleidatanes, San Miguel i Aneto.
- Als col·laboradors locals: Esbart Bell-Camp, Bar Casal, CEFRUCO- Grup ACTEL, Grup Català, Hortícola Farré, Faust Guàrdia, Ilerlàser, S.L.(Alcoletge), Josep Mª Agustí, Lladanosa Casals, Macot, Olis de Malpartit, Cal Pinela, Joan Serramona, Soldevila, Vicent Moreno

i als sardanistes vinguts d'arreu: Alcarràs, Alfés, Almacelles, Almatret, Alpicat, Andorra, Balàfia, Barberà del Vallès, Barcelona, Bellpuig, Cornellà, Deltebre, La Seu d'Urgell, Mollerussa, Rosselló, Sudanell, Tàrrega, Torrefarrera, Torregrossa, Torres de Segre, Vilafranca del Penedès,  ( disculpeu si ens n'hem deixat algun, si és així ens ho comuniqueu al correu amicsdelasardana@gmail.com i ho arreglarem).Fotografies: Josep M. Roig, Joan Folguera i Ester Llovera

Amb la col·laboració:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada