dilluns, 11 d’abril del 2016

Exhibició a la Jornada de les Associacions de l'Abril Cultural 2016

El dissabte 9 d'abril hem passat una tarda fantàstica per compartir amb altres associacions la feina que fem dins el nostre àmbit. Enguany  Som Com Som  en col·laboració amb l'Esbart Alguairenc Bell-Camp han organitzat un acte amè i participatiu als locals del Casal. Moltes gràcies!!

Els Amics de la Sardana, com a mostra de l’activitat formativa i dels cursos d’iniciació i perfeccionament de la sardana que duem a terme al llarg de tot l’any vam presentar, en primer lloc un galop de fantasia,  en què participaren els dansaires de totes les edats al compàs del Galop Stius composat per Agustí Serratacó.







A continuació els joves aprenents sota la direcció de Joan Capdevila i Judit Teixiné, van presentar una sardana de punts lliures que ballaren en dues rotllanes.  La sardana de punts lliures és una modalitat en què se substitueixen els passos tradicionals per coreografies que s’executen sense deixar la rotllana i seguint el compàs però amb passos totalment nous i creatius, sovint inventats pels mateixos dansaires. La sardana interpretada fou Festa a la Granja de Martí de Joan .





A continuació una sardana de lluïment que ballaren els dansaires més grans al compàs de la sardana  Ja fa deu anys del compositor Jordi Leon.



Per acabar l’exhibició vam conviadar tots els presents a afegír-se a la sardana de germanor que ballàrem en una sola rotllana: El nostre Joan, del mestre Tomas Gil i Membrado, una sardana molt nostra,  dedicada al Joan Massana.





En finalitzar l'acte l'Ajuntament va oferir un reconeixement a totes les associacions participants: Club Patí, Coral Ginestell, Esbart Bell-Camp i Som Com Som i Grup de Hip-Hop. Des d'aquí volem agrair també la iniciativa de l'Ajuntament de promoure activitats d'aquests tipus que ens fan fer poble!!!


Recordar-vos que el divendres dia 15 i el dia 29 hem organitzat uns tallers de Danses Populars oberts a tothom, grans i petits. Us esperem a l’espai jove el Trull el divendres 15 a dos quarts de 6 de la tarda.

Fotografia: Joan Folguera

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada