diumenge, 1 de març del 2015

L'Alguairenca al concurs d'Almacelles

Avui, 1 de març, els Amics de la Sardana d'Alguaire hem volgut participar al concurs de Colles Sardanistes d'Almacelles.
Hem recuperat el nom de la colla que ens va representar fa uns anys: Alguairenca i hem gaudit moltíssim d'una experiència molt recomanable per a tots els dansaires tocats per la sardana,
En una plaça a vessar de colles, amb un sol esplèndid, que ha fet lluir encara més la diada, al so de la cobla Jovenívola d'Agramunt, ens hem posat a prova i, us podem assegurar, que ha valgut molt la pena. Des de la més sincera humilitat i, pensant que tenim molt camí per recòrrer encara i moltes coses per millorar, creiem que el que en aquests anys hem après amb el Miquel Àngel i amb el Joan, està donant els seus fruits. Però no ens podem quedar aquí, aquesta experiència s'ha de continuar. El proper concurs, el de Lleida al maig ens espera!!!
Estem molt agraïts també per l'acollida que ens ha fet l'ACSTELL, ens han proporcionat tota mena de facilitats per participar i ens han dispensat un tracte molt acollidor. Al mateix temps felicitar l'ACSTELL i els Amics de la Sardana d'Almacelles per l'organitació del concurs.

No cal dir que la colla és oberta a tots i totes que us hi vulgueu afegir. Tant de bo en poguessim fer dues de colles!!!Hi ha moltes més fotos que anirem incorporant en els propers dies.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada