dimarts, 9 de setembre del 2014

IV Aplec de la Sardana Vila d'Alguaire

El dissabte 6 de setembre hem celebrat a Alguaire el IV Aplec de la Sardana amb una bona colla d'amics sardanistes vinguts d'arreu: MANRESA, RIUDOMS, ANDORRA , LLEIDA BALAFIA , LLEIDA LA MERÇE, ST VICENS DELS HOTS,TORREGROSA, TARREGA., ARTESA DE LLEIDA, ALCARRAS ORGANYA, SUDANELL, TORRES DE SEGRE, ALMACELLES, TORREFARRERA, ALFES, SUNYER, ( si ens hem descuidat algú, feu-nos-ho saber i us hi afegirem )
Aquí teniu les fotos de la jornada que s'incià ben d'hora al matí amb els preparatius per culminar amb la ballada de tarda, a les 19:00 hores, amb la cobla Vents de Riella, el sopar de germanor i la ballada de nit amb la cobla Contemporània.
En la ballada de tarda hem homenatjat el mestre Tomàs Gil Membrado i hem tingut un emotiu record per al sardanista Joan Massana, en el desè aniversari de la seva mort.
A la mitja part de la ballada de tarda hem pogut ballar dues sardanes curtes.
Després del sopar de germanor, en el qual hi han assistit uns 170 comensals hem agraït la tasca feta als antics membres de la junta i als monitors, amb un agraiment molt especial per al Josep Mª Roig Gelet, expresident de l'associació.
Durant la ballada de nit la colla jove dels Merlinets ha obert el galop d'entrada de les colles improvisades amb un galop de fantasia que ha fet gaudir tots els assistents.

Estem molt contents i satisfets per la celebració d'aquest quart aplec durant la qual ens hem retrobat amb un bon nombre de sardanistes fidels però que ha portat nous amics que han volgut compartir aquesta vetllada amb nosaltres.

Agraïm molt sincerament l'assistència de tots plegats així com la col·laboració de les institucions públiques i els particulars que han fet possible aquesta nostra festa que és la vostra.

VISCA LA SARDANA!!
VISCA CATALUNYA!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada