dimarts, 8 de juliol del 2014

Sardanes a Buxanda

Enguany se celebra el 1400 aniversari de la mort de Sant Faust. Per aquest motiu la peregrinació a Buxanda ha estat molt especial. S'ha fet festa grossa!!
Els Amics de la Sardana també ens hem afegit a la gran festa i hi hem aportat la nostra dansa. Després de participar en la celebració de l'Eucaristia portant les ofrenes i amb algunes pregàries, i en acabar la processó i la veneració al Sant,  Els Joves Merlinets han ofert al públic assistent d'Alguaire, de Buxanda i dels pobles de la contrada, un Galop de Fantasia, El meu promès; una Sardana de Lluïment, La flama de la sardana; una sardana de punts lliures, Paraigües i Xemeneies i, per acabar l'acte, gran part del públic s'ha afegit a la Sardana de Germanor, Sota el mas ventós.
I encara no en vam tenir prou, que en acabar el dinar de germanor ( per cert, boníssim i abundant) i com a comiat, van interpretar una dansa basca del disc Gira Gira! Va ser un final de festa sorpresa, que els assistents van agrair efusivament.
Volem agrair la il·lusió amb què els Merlinets han preparat aquest acte, a l'Ajuntament la seva invitació i col·laboració perquè fos possible i sobretot, al Joan Capdevila, que ha estat un puntal en la preparació i realització d'aquesta ballada. ENHORABONA A TOTS I TOTES I MOLTES GRÀCIES!!!






















Fotografia: Josep M Roig Gelet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada