diumenge, 2 de setembre del 2012

Valoració del 2n Aplec de la Sardana Vila d'Alguaire.2012


Preparatius, reunions, compres, col·laboració, feina ben compartida i molts nervis, patiment, però ara si que podem dir que la segona edició de l'Aplec de la Sardana d'Alguaire es va consolidant i va esdevenir un èxit amb més de 400 assistents.
Ens vam retrobar sardanistes de tot arreu:
Almacelles, Alfés, Algerri, Almenar, Vilanova de Segrià, Andorra, Aspa, Alpicat, LLeida , Ossó de Sió, Seu d'Urgell, Soses, Tàrrega, Torrefarrera ( si ens en deixem algun ja l'afegirem) 
També hi van ser presents altres veïns que ens van acompanyar i van voler ser partícips de la festa que es feia a la nostra població (A ells els hem d'agrair que guarnissin els seus balcons amb la Senyera o Estelada)
Entre tots hem pogut fer realitat que el 2n Aplec Vila d'Alguaire hagi estat un veritable èxit. Moltes gràcies a tots vosaltres per haver vingut a la nostra població i esperem que l'any que bé sigueu uns bons repetidors.


Preparant el primer plat del menú



Hi havia uns altres que reparaven la seva paradeta...




Parlaments de les Autoritats


La primera rotllana de la sessió de tarda





 S'anava animant...







 Rotllana de germanor per acomiadar la cobla Tàrrega en la sessió de tarda




Tots a Taula, que hi havia molta gana...




Reconeixements a les persones que van col·laborar desinteressadament amb els Amics de la Sardana i  lliurament dels obsequis


Sessió de nit amb la Cobla contemporània

Instantània del nostre fabulós, original i únic Presentador: Josep Maria Feliu en plena acció:









Agraïments:

Ajuntament d'Alguaire, Consell Comarcal del Segrià, Diputació de Lleida, Esbart Bell Camp, Lo Treatro, Institut d'Estudis Ilerdencs, Federació Sardanista de les Comarques de Lleda, Coordinadora d'Aplecs, Hortoticoles Farré, Grup Català, Catalunya Caixa, Caixa Penedès, Lolita Hilario i als productors de Figues locals: Vicent Moreno, Figues Cal Pinela, Josep Maria Agustí, Alba Cases i figues Lladanosa.

No ens voldríem deixar a tots els voluntaris que en tot moment ens han ajudat d'una o altra manera, aportant el seu granet de sorra. 

Moltes gràcies a tots..... i fins l'any que bé....




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada