dissabte, 7 de juliol del 2012

Festa Major de la Mata de Pinyana 2012

Avui, els Amics de la Sardana d'Alguaire hem participat en els actes que s'organitzaven amb motiu de la Festa Major de la Mata de Pinyana.
Els Merlinets, dirigits per la Gemma Massana, s'han exhibit amb un galop de fantasia, una sardana i una dansa tradicional.

Seguidament tots els membres dels Amics de la Sardana hem ballat 4 sardanes en les quals també hi han participat tots els veïns que ho han desitjat.

A l'acabar els hem agraït que un any més haguessin comptat amb nosaltres per amenitzar la seva festa i..... SORPRESAAAAAAAAAAAAAAAA

Hem rebut dos magnífics detalls; una fotografia amb una dedicatòria i una nevera. La foto l’emmarcarem i la guardarem, però la nevera l'amortitzarem i així sempre que anem a ballar, sempre podrem tenir aigua fresca...... (Us hem de dir que a tots ens han fet molta il•lusió. Han estat dos detalls guapíssims)Moltíssimes gràcies a tots; als organitzadors per convidar-nos i fer-nos aquests obsequis i als qui heu pogut venir a representar a la nostra associació.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada