dimecres, 4 de gener del 2012

VALORACIÓ DEL TALLER DE DANSES TRADICIONALS I CAPGROSSOS

Els Amics de la Sardana d’Alguaire, per segon any consecutiu, han organitzat un taller de danses tradicionals, davant la bona acollida que aquesta iniciativa va tenir l’any passat. També hi hem afegit una taller de Capgrossos.
Així durant els dies 27,28 i 29 de desembre, a l’Esbart Alguairenc Bell-Camp, s’han desenvolupat les sessions del tallers, amb la participació d’una quarantena de persones, entre petits, grans, pares, mares i padrines.

En el taller de danses tradicionals, impartit per la Gemma Massana, s’han pogut aprendre els passos de balls populars del Pallars, la Vall d’Aran, així com una coreografia de ball de bastons.

Les músiques de caire festiu, les coreografies senzilles i el bon ambient viscut, han fet passar una bona estona a tothom.

Enmig de rialles i diversió, ens hem aplegat per gaudir d’algunes danses d’arrel tradicional, i entre tots hem contribuït a conèixer i difondre una petíssima mostra, del nostre extens i ric patrimoni cultural.

Al taller de Capgrossos també hi ha hagut una participació similar al de danses(gairebé tothom repetia). En aquest taller ens vam iniciar en la construcció de capgrossos, on les 5 monitores: Ramona Mateu, Gisela Gardenyes, Antonia Farreny, Ester Llovera i Montse Oliva, ens van fer passar unes tardes molt divertides i entretingudes. El resultat final d’aquest taller el podrem veure a la Fira de Maig.

Moltíssimes gràcies a tots els que d’una manera o altra hi heu participat. Des de l’associació ens ha semblat una experiència fantàstica.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada