divendres, 25 de novembre del 2011

Taller de Capgrossos i danses tradicionals 2011
Aquest any estem preparant una nova edició del taller de danses tradicionals que van fer el  Nadal 2010. En aquesta edició, volem ampliar la temàtica i introduir-hi un taller de Capgrossos.
Aquest taller està pensat per crear de forma manual, artesanal i amb materials reciclats els Capgrossos que, si no hi ha res de nou, podrem passejar pels carrers del nostre poble la propera Fira de maig 2012. Intentarem que sigui per la Fira de maig, perquè en els tres dies que dura el tallers no tindrem temps d'acabar-los (estaran molls per poder-los pintar) i teníem previst de poder-los pintar durant la Setmana Santa. 
En aquest taller hi podeu presentar les vostres propostes, que de ben segur seran molt divertides i originals. Caldria que alguna d'aquestes estés relacionada amb el món sardanístic.
Són Tallers adreçats als que tinguin una edat compresa entre 7 i 199 anys, on grans i petits, compartirem i gaudirem creant i  modelant els futurs capgrossos sota la direcció de l'Ester Llovera, Antonieta Farreny, Ramona Mateu, Gisela Gardeñes i Montse Oliva.
  
Com en l’anterior edició, també gaudirem  amb l'aprenentatge de balls tradicionals de la nostra terra que impartirà la Gemma Massana.
 

Una bona oportunitat per fer una activitat apta per a tota la família.
Solament cal que feu la inscripció , enviant un correu a: amicsdelasardana@gmail.com, amb el vostre nom i cognom o comunicant-ho al Ramon Farré, la Sandra Perez o al Josep Maria Roig personalment.

Lloc: Esbart Bell Camp
Dates: 27,28 i 29 de desembre de 2011
Horari: de  18.00 a 19.30 (Capgrossos) i de 19.30 a 20.30 (Danses)
Preu: 3 € per persona (és pel material que utilitzarem als tallers de Capgrossos)
Us sembla be la idea? Doncs us hi esperem...

Recomanacions per al taller de capgrossos: Cal portar una bata, jersei vell o davantal i un drap o tovallola per eixugar-nos les mans.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada