diumenge, 7 de novembre del 2010

Els Merlinets al concurs de Balaguer

Bé, amb el concurs de Balaguer es tanca la temporada d'aquest any i nosaltres hi hem participat amb dues colles, de la mateixa manera que es va fer al mes de maig al concurs de Lleida.
Però aquesta vegada la classificació no ha estat tan esplèndida, i sense ànim de ferir a ningú, diríem que els llocs obtinguts han estat merescuts i justos.
Això no ha de servir per desanimar-nos, sinó al contrari, ha de fer augmentar la nostra motivació  per tal de que la pròxima vegada que es concursi, i  deixant de banda el lloc de classificació, ho hem de fer deixant el llistó ben alt , tant per l'associació com per nosaltres mateixos.




 
Per veure l'album complet talleu i engaxeu aquesta adreça al vostre cercador: 
http://www.facebook.com/album.php?aid=34819&id=100000444411831&l=c77c2d611e 

1 comentari:

  1. I tant, com a sardanista de les terres de Lleida, estic molt content de l’assistència al Concurs de les vostres colles PETITS MERLINETS i MERLINETS en categories Alevins i Infantils respectivament, al darrer concurs de la temporada a Balaguer. Per ells i pels acompanyants és molt important que vagin als concursos, i més encara si aquest resulta que és una final de Colles de Catalunya i tot un referent pel nostre país.
    El resultat “acadèmic” que se’n pugui derivar pròpiament dit del campionat, no és realment l’important, el que sí que ho és, és l’assistència als concursos, a les ballades, als aplecs, … i tot el que fa referència al dipòsit de la nostra cultura. És important que tothom visqui la sardana de forma afectuosa i divertida, per així salvaguardar-la. El campionat de la terra ferma, i el de Catalunya, van sorgir de la reivindicació, però actualment busquen el retrobament i l’estima d’una societat baix una mateixa bandera.
    Albert Masagué

    ResponElimina