dilluns, 28 d’abril del 2014

Anell de danses.

El diumenge 27 d'abril, i amb motiu de la celebració de l'Abril Cultural a Alguaire, els Amics de la Sardana i el grup Lo tReato hem estrenat l'espectacle ANELL DE DANSES
.
Tots plegats hem passat una tarda magnífica, en primer lloc, amb el concert Jocs de Cançons que ens ha ofert la Coral Ginestell i després amb l'obra, pensada i dirigida per Gemma Massana, que ens han interpretat els Merlinets i en la qual han participat també els Joves Merlinets i els adults.

Estem molt contents i satisfets del resultat i volem agrair al públic assistent l'acollida i el suport i al grup Lo tReato la seva indispensable i valuosa col·laboració.

MOLTES GRÀCIES A TOTS ELS QUE HI HEU ESTAT PRESENTS !!!



Coral Ginestell

 Anell de Danses és la història d'uns infants que, passejant pel bosc, troben un anell de fades i queden atrapats en ell, condemnats a ballar i ballar sense parar per satisfer els desitjos de la fada Flordeneu.





Ball francès



Ball de l'indiot

El Rossinyol de Malpàs





L'Esquerrana



La Sardana














dimarts, 22 d’abril del 2014

Abril Cultural 2014- Diumenge 27 d'abril.

Els Amics de la Sardana d'Alguaire, el proper diumenge 27 d'abril, presentem:"ANELL DE DANSES".   Un espectacle que combina teatre i balls tradicionals, i on mitjançant la narració d'un conte, coneixerem algunes danses d'arreu dels Països Catalans. Un muntatge teatral representat pels Merlinets, amb la participació d'altres dansaires de l'associació. Col.labora Lo tReato.

Us esperem a la Plaça de l'Església, on a les 18 hores començarà el Concert-jocs de cançons amb la Coral Ginestell i a continuació podreu gaudir de la nostra representació.